Design és mese

Kasmíranyó

Kasmíranyó

Mesés advent 7. rész

Varázsolj mesés tájakat! – Ünnepek előtti relax

2017. december 07. - Kasmiranyo01

fingerprint_11.jpgPont egy hete nyitottuk ki virtuális adventi naptárunk első ablakát! Mikulás dekorációkészítős bejegyzésünk után ismét téli tájakra kalandozunk, őzikékkel és rókákkal, karácsonyfadíszekkel, és megmutatjuk az ujjal való pecsételés minden csínját-bínját. A mai bejegyzéssel megmutatjuk, hogyan tudtok a nagy karácsonyi hajtás és káosz előtt egy kicsit megpihenni, relaxálni.

Az alkotáshoz pár pecsétpárnára, a képekre lesz szükség, na, meg persze arra, hogy ne féljetek összekoszolni az ujjaitokat. Az borítóképet INNEN tudjátok letölteni, a karácsonyfadíszeset pedig IDE kattintva. A nyomtatáson és a pecsételésen kívül semmit nem kell csinálnotok. Hozzatok létre tetszőleges mintákat, mesebeli tájakat, bármit amit szeretnétek! Minket az Usborne-nál megjelent Fingerprint activities című könyv inspirált a mai bejegyzésre, szavak helyett beszéljenek helyettünk a képek.
fingerprint_03.jpgfingerprint_02.jpgfingerprint_06.jpgfingerprint_08.jpgfingerprint_09.jpgfingerprint_12.jpgfingerprint_14.jpgHa tetszett ujjpecsételős DIY ötletünk, jelezzétek egy like-kal! Aktualitásokért és újdonságokért látogassatok el Facebook oldalunkra, vagy nézzetek meg még több képet Instagram oldalunkon!

Holnap új bejegyzéssel jelentkezünk, ezúttal egy már korábbi bejegyzésben szereplő könyvsorozat másik részével! 

A bejegyzés trackback címe:

https://kasmiranyo.blog.hu/api/trackback/id/tr8413451407

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása