Design és mese

Kasmíranyó

Kasmíranyó

5+1 cicás Instagram oldal macskabolondoknak

2019. október 06. - Kasmiranyo01


angie_rozelaar_cover.jpgPáran már talán tudjátok, hogy nemcsak az illusztrációk, de a macskák bolondjai is vagyunk! Ez inspirálta legfrissebb gyűjtésünket, melyben az 5 legjobb cicás instagram oldalt gyűjtöttük össze nektek! Összeállításunkban gyönyörű illusztrációk és szebbnél szebb cicák várnak!


1. Mr. Meow (Furry introvert)


furry_introvert.jpgMr. Meow, másnéven Furry Introvert viszonylag ritkán, ám annál remekebb bejegyzésekkel jelentkezik Instagram oldalán. Bemutatkozása rövid, tömör és lényegretörő: "Hello, Mr. Meow vagyok. Kövér és gyönyörű." A narancssárga cica megalkotója egyébként Annie Draws illusztrátor, akinek további munkáira is érdemes egy pillantást vetni honlapján: anniedraws.com

2. GaTo Noir
gato_noir.jpg
A bukaresti grafikus, Gabi Toma a kissé unott, GaTo Noir karakterének életrehívója. Az illusztrátor saját bevallása szerint is imád fekete-fehérrel dolgozni, de az élénk, vibráló színek használatától sem riad vissza. Utóbbi munkái közül itt tudtok szemezgetni: Gabi Toma Instagram

A fekete cica oldalára nemcsak a csodálatos képek, de a viccesebbnél viccesebb animációk miatt is érdemes ellátogatni. Ráadásul az illusztrátor újabban rövidebb képregényekkel is megörvendezteti a látogatókat, az Inktober jegyében pedig szabadkézzel, tintával készíti legfrissebb képeit.

3. Angie Rozelaar

angie_rozelaar.jpgA francia illusztrátor, Angie Rozelaar saját bevallása szerint is a macskák megszállotja, ami természetesen instagramján is egyértelműen észrevehető. Cicás képeit rendszerint gouache, akril és kollázs technikák vegyítésével  készíti.

Ha a falatokon szeretnétek viszontlátni valamelyik macskás illusztrációját, látogassatok el Etsy shopjába!

4. Lucas Turnbloom-How to cat
lucasturnbloom.jpgLucas Turnbloom rövid képregényeiben merülhetünk el Instagram oldalán. A How to cat a legutóbbi projektje, melynek mentett cicája a főszereplője. Ha tetszenek képregényei, akkor adományozóként te is támogathatod őt munkájában.

5. Niaski

niaski_1.jpgAz Angliában élő Nia Gould, művésznevén Niaski, mióta az eszét tudja illusztrátornak készült. A Niaski mögött tulajdonképpen 5  macska: Sampson, Salvador, Socket, Frida és Pablo áll. Printektől kezdve, kitűzőkön és üdvözlőkártyákon át vászontáskákig mindenhol megtalálhatóak csodás cicái. 

Nézelődni és rendelni itt tudtok: niaski.co.uk

+1. Atelier Titi (Ellen de Bruijn)
atelier_titi.jpg
Hatodiknak a holland Ellen de Bruijn oldalát mutatjuk meg. Itt is a puha, bundás négylábúak dominálnak, de nem kizárólag övék a főszerep. Természetesen ez az oldal is bővelkedik a fantasztikus cicás illusztrációkban, így mindenképp érdemes ellátogatni a művész Instagram oldalára, illetve Etsy shopjába, ahol szintén kedvetekre válogathattok nyomatokban, kitűzőkben, képeslapokban!


Ha tetszett a bejegyzés, kedveljétek a Facebook oldalunkat, vagy Instagramunkat, ahol mindig értesülhettek a legfrissebb bejegyzéseinkről!



Borítókép: Angie Rozelaar

A bejegyzés trackback címe:

https://kasmiranyo.blog.hu/api/trackback/id/tr4015198640

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása