Design és mese

Kasmíranyó

Kasmíranyó

Mesés advent 6. rész

Irány Korvatunturi! – Keresd meg a Mikulás ruháit!

2017. december 06. - Kasmiranyo01

korvatunturi_10_1.jpgTudjátok, hol lakik a Mikulás? A Cerkabella Kiadó gondozásában megjelent könyvből nem csak ez derül ki, de betekintést nyerhettek a Mikulás életébe Lappföldön, azonbelül is Korvatunturin. Megismerhetitek segítőit, a manókat, megtudhatjátok milyen finomságokat esznek és isznak a Mikulás születésnapján, sőt, többek között arra is fény derül, mi a fenyő- és a szaunamanó közti különbség. Tartsatok velünk és készítsétek el ti is Mikulás napi dekorációnkat!

Sokan csak találgatják, milyen életet élhet a Mikulás, amikor épp nem a gyerekek csizmájába csempészi az ajándékokat, pedig a bevezetőben leírtak csak egy részét képezik mindannak, amit tudni kell róla. A Mikulás otthona, Korvatunturiban minden kérdésünkre kimerítő választ kaphatunk. A gyönyörű könyvhöz pedig egy különleges dekorációt álmodtunk meg, természetesen bárki által szabadon LETÖLTHETŐ sablon segítségével.

Az elkészítéshez a sablonokon kívül szükségetek lesz egy ollóra, spárgára, vagy fényfüzérre, és apró facsipeszekre. 
korvatunturi_02.jpgkorvatunturi_01.jpgHa kinyomtattátok a sablonokat, kezdjétek el egyesével kivágni a Mikulás ruháit.
korvatunturi_03.jpgkorvatunturi_05.jpgkorvatunturi_06.jpgHa minddel megvagytok, keressetek egy alkalmas helyet, ahova ki tudjátok feszíteni a spárgát vagy világító fényfüzért, melyen szintén szuperül mutat a dekoráció!
korvatunturi_08.jpgEzután már csak rögzítenetek kell az apró csipeszekkel a különböző ruhadarabokat és kész is a dekoráció! Roppant könnyen és gyorsan kivitelezhető, ráadásul nagyon meghitt hangulatot teremthetünk, ami mellett különösen jóleső érzés A Mikulás otthonáról, Korvatunturiról olvasni!
korvatunturi_09_1.jpgkorvatunturi12.jpgPórbáljátok ki ti is! Holnap új bejegyzéssel jelentkezünk!


Ha tetszett Mikulásruhás DIY ötletünk, jelezzétek egy like-kal! Aktualitásokért és újdonságokért látogassatok el 
Facebook oldalunkra, vagy nézzetek meg még több képet Instagram oldalunkon!



A bejegyzés trackback címe:

https://kasmiranyo.blog.hu/api/trackback/id/tr1413444301

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása