Design és mese

Kasmíranyó

Kasmíranyó

Mesés advent 12. rész

Jumi inspirálta kokesi baba

2017. december 13. - Kasmiranyo01

kokeshi_14.jpgTegnapi, Mesés adventi sorozatunk 11. részével  a cicabolondoknak kedveztünk, ma a japán kultúra rajongói örülhetnek, ugyanis a Móra Kiadónál megjelent Jumihoz készítettünk kokesi babát, illetve babákat! A könyvet mindenképp érdemes alaposabban megnézni, mivel már kézbe venni is nagyon jó érzés, ráadásul az ismeretterjesztő történet tele van játékos elemekkel, a lapok szinte életrekelnek kezünkben. Nézzétek kokesi babánkat, akinek nem csak ruháján, de frizuráján is változtathattok!

Mindig a sablon letöltése az első lépés, ezúttal sem lesz másként. A kokesi babák arc sablonját IDE kattintva tudjátok letölteni, a ruháját pedig INNEN.
kokeshi_01.jpgKezdjétek el kivágni a sablonokat alaposan, arra vigyázzatok, hogy a füleket még véletlenül se vágjátok le, mert később ennél fogva tudjátok majd rögzíteni az oldalakat egymáshoz.
kokeshi_03.jpgEzután helyezzétek el egy kartonra a kivágott sablont, ragasszátok rá és vágjátok ismét körbe. Nem muszáj kartont használni, mi a masszívabb hatás érdekében tettük ezt.
kokeshi_04.jpgÉrdemes egy vonalzó éle mentén meghajtogatni a füleket és az éleket.
kokeshi_06.jpgMár csak ragasztó segítségével egymáshoz kell illeszteni az oldalakat.
kokeshi_08.jpgTádááám! Készen is vagyunk játékunk első felével! A ruhával ugyanezen a lépéseken kell végigmennetek.
kokeshi_09.jpgVágjátok ki,
kokeshi_10.jpgragasszátok kartonra, és vágjátok ki ismételten!
kokeshi_11.jpgItt is ügyeljetek a fülekre, még véletlenül se vágjátok le őket, mert jelentősen megkönnyítik az oldakat ragasztását.
kokeshi_12.jpgHa megvan a második kocka is, ami a kokesi baba ruhája, kezdődhet is a játék! Forgassátok, pörgessétek, nézzétek végig az arcok és a ruhák különböző variációit! Mutatjuk kedvenceinket.
kokeshi_13.jpgkokeshi_16.jpgkokeshi_15.jpgkokeshi_19.jpgkokeshi_20.jpgHa tetszett a bejegyzés, jelezzétek egy like-kal! Aktualitásokért és újdonságokért látogassatok el Facebook oldalunkra, vagy nézzetek meg még több képet Instagram oldalunkon!


Holnap új bejegyzéssel jelentkezünk!

A bejegyzés trackback címe:

https://kasmiranyo.blog.hu/api/trackback/id/tr4513486863

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása