Design és mese

Kasmíranyó

Kasmíranyó

Mesés advent 11. rész

Készíts cicás karácsonyi üdvözlőkártyát! – 3 mese, 3 cica

2017. december 11. - Kasmiranyo01

cica_udvozlokartya_10.jpgKivételesen nem egy konkrét meséhez készítettünk üdvözlőkártyát, hanem több olyan meséhez is, aminek a főszereplője macska. Hazai mesék között is szép számmal jelentek meg ilyen kötetek, mi a Csimota Kiadónál megjelent Ottó a városban böngészőjéből, és Tamás Zsuzsa Naphegy Kiadónál megjelent Macskakirálylány című meséjéből. Külföldön megjelent kedvencünkhöz, The King Cat-hez is elkészítettük cicás üdvözlőkártyánkat, mely karácsonyi ajándékok méltó kísérője is lehet hamarosan!

Kezdjétek az üdvözlőkártyák sablonjainak letöltésével, amit IDE és IDE kattintva tehettek meg.
cica_udvozlokartya_01.jpgcica_udvozlokartya_02.jpgUtána lássatok neki a cicák kivágásának, a fülek mögötti homogén résszel együtt.
cica_udvozlokartya_03.jpgcica_udvozlokartya_04.jpgEzután jön az izgalmas rész, ugyanis ahhoz, hogy a fülek ne sérüljenek, a körvonalak mentén sniccerrel vágjátok körbe. Ehhez a művelethez mindenképp érdemes egy fadeszkát, vagy vágásra alkalmas tárgyat elhelyezni a papír alatt.
cica_udvozlokartya_06.jpgÓvatosan hajtsátok félbe, vigyázzatok a cicafülekre! Ennyi is volt, készen van a karácsonyi üdvözlőlap!
cica_udvozlokartya_07.jpgAkinek pedig van hozzá kedve, akár saját cicás üdvözlőlapot is készíthet, ugyanis egy színezős sablont is létrehoztunk direkt a vállalkozókedvűeknek!
cica_udvozlokartya_09.jpgÍgy néznek ki külön-külön. Ezt a The King Cat című meséhez készítettük. Egyébként ez egy nagyon aranyos mese, ahol a főszereplő cica elég gyorsan megmutatja a házba frissen beköltözött kutyának, hogy ki is az úr a háznál.cica_udvozlokartya_11.jpgTom Schamp Ottó a városban böngészője nagy kedvencünk. Mesés adventi sorozatunk 4. részében Ottó a hóbanhoz készítettünk kilincsre akasztható táblát.cica_udvozlokartya_12.jpgVégül pedig Tamás Zsuzsa Macskakirálylánya Radnóti Blanka gyönyörű illusztrációival.
cica_udvozlokartya_10_1.jpgÉs üdvözlőkártyaként, használat közben.
cica_udvozlokartya_14.jpgVégül pedig az egész cicacsapat egy csoportképen.
cica_udvozlokartya_13.jpgcica_udvozlokartya_16.jpgHa tetszett a bejegyzés, jelezzétek egy like-kal! Aktualitásokért és újdonságokért látogassatok el Facebook oldalunkra, vagy nézzetek meg még több képet Instagram oldalunkon!


Holnap új bejegyzéssel jelentkezünk!

A bejegyzés trackback címe:

https://kasmiranyo.blog.hu/api/trackback/id/tr9813474705

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása