Design és mese

Kasmíranyó

Kasmíranyó

Mesés advent 9. rész

Teszteld a memóriád Kicsi Mimivel!

2017. december 09. - Kasmiranyo01

kicsi_mimi_01.jpgIsmeritek Tamás Zsuzsa kisebbeknek szóló Kicsi Mimi-sorozatát? Mimi, a kisnyuszi körül mindig zajlik az élet, sok minden változik körülötte, de ez sokszor nem egyszerű számára; hol költözik a család, vagy oviba megy, és aztán mindennek tetejében még nagytesó is lesz. A Kicsi Mimi - sorozat a Naphegy Kiadó gondozásában jelent meg, eddig 4 kötetet vehettek kezükbe az olvasók: a Kicsi Mimi és a Kökény ovit, Kicsi Mimi nagytesó leszt, Kicsi Mimi barátait, valamint a Kicsi Mimi, Pici Borit. A köteteket Horváth Ildi illusztrálta. Sokat töprengtünk, mi is illene Mimihez, végül egy kicsik számára is könnyen játszható memóriajátékra esett a választásunk! 

A memóriajátékhoz a Mimi-sorozatban szereplő fő motívumokat vettük eszközül, például kedvenc katicás plüssét, azt a zöldalmát, amit a Kicsi Mimi, Pici Bori kötetben jóízűen falatozik, kishúga malackáját, vagy éppen kedvenc eledelét, ami természetesen nem más, mint a répa. A játék továbbgondolására is lehetőséget nyújtunk, így bárki kiegészítheti a sablonokat saját alkotásaival, Mimi, vagy saját életének fontos tárgyaival. A játékhoz szükséges sablonokat IDE és IDE kattintva tudjátok letölteni!
kicsi_mimi_04.jpgA letöltést és nyomtatást követően ragasszátok egy kartonra a lapokat.
kicsi_mimi_06.jpgElőször vágjátok ki egyben, a kartonnal együtt,  majd a rácsok mentén külön-külön is. Így kapjátok meg a kártyákat!
kicsi_mimi_07.jpgkicsi_mimi_08.jpgkicsi_mimi_09.jpgKezdődhet is a játék, teszteljétek memóriátokat és rajzoljátok a szabadon maradt részekre a számotokra fontos dolgokat!
kicsi_mimi_10.jpgkicsi_mimi_11.jpgHa tetszett Kicsi Mimis memóriajátékun, jelezzétek egy like-kal! Aktualitásokért és újdonságokért látogassatok el Facebook oldalunkra, vagy nézzetek meg még több képet Instagram oldalunkon!

Holnap adventi naptárunk 10. bejegyzésével jelentkezünk!

A bejegyzés trackback címe:

https://kasmiranyo.blog.hu/api/trackback/id/tr7013467201

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása