Design és mese

Kasmíranyó

Kasmíranyó

Mesés advent 8. rész

Amíg zötyögünk – egyedi, letölthető könyvjelzőkkel

2017. december 08. - Kasmiranyo01

amig_zotyogunk05.jpgTegnap, a 7. részben említettük, hogy mai bejegyzésünk egy már Mesés advent-sorozatunkban korábban szerepelt könyvhöz kapcsolódik. Minden tömegközlekedés iránt rajongó gyereknek és felnőttnek szívből ajánljuk mai bejegyzésünket, ugyanis Gévai Csilla Amíg repülünk című kötete után most az Amíg zötyögünkhöz (Pagony Kiadó) készítettünk könyvjelzőket, nézzétek csak! 

Háromféle könyvjelzővel készültünk nektek, egy buszossal, egy hévessel és egy combinossal! A könyvjelzőt kipróbáltuk és remekül passzol az Amíg zötyögünk kötethez is! Nanuk, az eszkimó fiú ismét Dománál és Panninál nyaral, így együtt bejárják egész Budapestet, és közben mindenféle tömegközlekedési járművet kipróbálnak, miközben Bali bácsi folyton érdekes információkat oszt meg a gyerekekkel. A kötetet Baranyai (b) András illusztrálta.

Ha ti szeretnétek ilyen menő könyvjelzőt, IDE kattintva tudjátok letölteni. 
amig_zotyogunk.jpgInnentől pofonegyszerű a feladat; nyomtassátok ki színesben, és kezdjétek el kivágni a sablonokat.
amig_zotyogunk01.jpgamig_zotyogunk02.jpgamig_zotyogunk05_1.jpgÖrülünk, hogy sikerült a legautentikusabb könyv segítségével reprezentálni a könyvjelzők használatát.amig_zotyogunk06.jpgamig_zotyogunk09.jpgKöszönjük a figyelmet! Ha tetszett könyvjelzős DIY ötletünk, jelezzétek egy like-kal! Aktualitásokért és újdonságokért látogassatok el Facebook oldalunkra, vagy nézzetek meg még több képet Instagram oldalunkon!

Holnap ismét új bejegyzéssel jelentkezünk!

A bejegyzés trackback címe:

https://kasmiranyo.blog.hu/api/trackback/id/tr8213453787

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása