Design és mese

Kasmíranyó

Kasmíranyó

Készíts halloweeni cukorkatartót pár lépésben!

Letölthető sablonokkal

2017. október 29. - Kasmiranyo01

halloween_to_k_01.jpgA Halloween ránk is inspirálóan hatott, ezért cukortartó szörnyeket és töklámpásokat alkottunk papírból, melyet bárki elkészíthet az ünnep alkalmából. Ehhez természetesen letölthető sablonokkal is készültünk, ezen kívül pedig csak kartonpapírra, ragasztóra, ollóra, átlátszó tasakokra, valamint az elmaradhatatlan cukorkákra lesz szükségetek. A szörnyek és töklámpások pár lépésben, egyszerűen és gyorsan elkészíthetőek. Lássunk is neki!

halloween_szo_rny.jpgElső lépésként érdemes letölteni a kész sablonokat. Ezek között megtalálhatjátok a fekete macskát, szörnyeket többféle színvarációban, szellemet és az elmaradhatatlan töklámpást is. A nyomtatást követően lássatok neki a sablonok kivágásának.
halloween.jpgHa ezzel megvagytok, ragasszátok fel egy tetszőleges színű karton hátuljára, majd vágjátok körbe a sablon mentén. Erre azért van szükség, hogy a cukorkák súlya ne hajlítsa meg a papírt. 
halloween_ragasztas.jpghalloween_vagas.jpgA sablonok szájrészének kivágása némi türelmet és precizitást igényel, de később ide fognak kerülni a cukrok, úgyhogy a minél tökéletesebb hatás érdekében megéri kicsit pepecselni vele. Ezeket a részeket minél hegyesebb végű ollóval vágjatok, mert a kartont nehezebben viszi át a sima papírvágó olló.
to_k_vagas.jpgszo_rnyek_01.jpgHa felsorakoztattuk kivágott, kartonhoz ragasztott és újra kivágott sablonjainkat, elkezdhetjük átlátszó tasakokba pakolni cukorkáinkat.
cukor.jpgEzután már csak tűzőgéppel kell rögzíteni a karton hátuljára a cukorkákkal teli tasakot.
halloween_hatul.jpghalloween_szo_rny_cukor.jpgcica_cukor.jpghalloween_to_k_cukorka_2.jpghalloween_szo_rny_2.jpghalloween_szo_rnyek.jpgkasmiranyo.jpgNe feledjétek, a szörnyeket és egyéb halloweeni figurák sablonjait ide kattintva tölthetitek le: LETÖLTHETŐ HALLOWEENI SABLONOK

Készen is volnánk! Jó szórakozást kívánunk az elkészítéshez!


Ha tetszett a bejegyzés, nyomjatok egy like-ot!


További információkért és újdonságokért kísérjétek figyelemmel Facebook oldalunkat!

A bejegyzés trackback címe:

https://kasmiranyo.blog.hu/api/trackback/id/tr6913112094

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása