Design és mese

Kasmíranyó

Kasmíranyó

Mesés advent 4. rész

Készíts karácsonyi ajándékot, segítünk inspirálódni!

2017. december 04. - Kasmiranyo01

kerlek_ne_zavarj12.jpgA hétfők amúgy sem tartoznak a könnyű napok közé, sőt, elkezdeni a hetet és visszarázódni a hétköznapokba az ünnepek előtt kimondottan nehéz. Ha már az ünnepeknél tartunk, a Csimota Kiadónál megjelent Ottó a hóban jutott az eszünkbe. Egyébként sem árt kicsit ünnepi hangulatba kerülni, ehhez pedig kiváló böngésző Tom Schamp könyve. Másfelől muszáj teret engednünk egy kis csendes elvonulásnak, mikor szabadon ötletelhetünk, és a külső zajok sem gátolnak meg az ajándékok elkészítésben vagy kitalálásban. Ezért születtek meg ezek a kilincsre akasztható táblák, ráadásul kapásból három színben is. Letöltéshez és útmutatáshoz kattintsatok a folytatáshoz!

A korábbi bejegyzésekhez hasonlóan, itt is a sablonok letöltésével érdemes elkezdeni az alkotást.
A piros verziót IDE kattintva tölthetitek le.
A zöld verziót INNEN.
A rózsaszínt pedig INNEN.

A feladat még a szokásosnál is egyszerűbb. Tölts le egy tetszőleges színű sablont, vagy akár mind a háromfélét, majd vágd ki és akaszd a kilincsre. Persze van egy hosszabb verziója is, mutatjuk! 
kerlek_ne_zavarj01.jpgA sablon nagyvonalakban történő kivágását követően illesszük egy nagyjából azonos méretű kartonhoz.
kerlek_ne_zavarj02.jpgRagaszd a kartonhoz, és vágd ki vele együtt. Így egy kicsit merevebb táblát kapunk, ami strapabíróbbá teszi a használat során.
kerlek_ne_zavarj03.jpgA ragasztás során ügyeljünk arra, hogy minél simább legyen a tábla, ezért érdemes kézzel többször végigsimítani rajta. Most már nekikezdhetünk a tábla precíz kivágásának.
kerlek_ne_zavarj04.jpgMiután kiakasztottuk a kilincsre a táblát, ténylegesen elkezdhetünk tervezni vagy akár ajándékot gyártani!
kerlek_ne_zavarj05.jpgkerlek_ne_zavarj06.jpgkerlek_ne_zavarj07.jpgkerlek_ne_zavarj11.jpgkerlek_ne_zavarj10.jpgkerlek_ne_zavarj09.jpgSzuper ajándékkészítős elvonulást kívánunk, holnap ismét új résszel jelentkezünk!


Ha tetszett a bejegyzés, jelezzétek egy like-kal! Aktualitásokért és újdonságokért látogassatok el 
Facebook oldalunkra, vagy nézzetek meg még több képet Instagram oldalunkon!

A bejegyzés trackback címe:

https://kasmiranyo.blog.hu/api/trackback/id/tr1913420743

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása