Design és mese

Kasmíranyó

Kasmíranyó

Egyedi faládákat a biciklikre!

PaperSpokes

2017. március 08. - Kasmiranyo01

mix13.jpgTervezők vagyunk, miért nem tervezünk valamit mi magunknak?„

Így indult útjára a PaperSpokes, mikor a három tervező (Bakó Zsófia, Bubla Ágnes és Víg Virág) azzal a problémával szembesült, hogy nem találnak igényeiknek megfelelő, praktikus, ugyanakkor stílusos biciklikosarat, így hasított beléjük a felismerés, miért ne lássanak neki ők maguk a fejlesztésnek? A folyamat során a legnehezebbnek a megfelelő anyag megtalálása bizonyult, ez 1 évet vett igénybe. Ez alatt az idő alatt kísérleteztek műanyaggal, fémmel, bőrrel, több, mint 20 terméket állítottak elő, míg végül a kőrisfából készült kosarakra esett a választásuk.


mix14.jpgEz bizonyult ugyanis a legellenállóbbnak a különböző időjárási viszonyokkal szemben, szuperül bírja az esőt és a napot is. A szállítani kívánt tárgyakat egyedileg gyártott fényvisszaverős gumikötelekkel, egyéni igényeinknek megfelelően, biztonságosan tudjuk rögzíteni, legyen szó kávéról vagy laptopról.
mix20_800-585.jpgEgyelőre kétféle láda közül lehet választani; a nagyobb, négyszögletű Zigzag és a kisebb, négyzetalakú Spotty közül. Előbbi méretre nagyobb, oldalán több, fix gumikötél segíti akár a kosáron kívüli, stabil szállítást, utóbbi oldalán megannyi lyuk található, melyek a rögzítési lehetőségek széles spektrumát teszik lehetővé.

További részletekért és rendeléshez látogassatok el a PaperSpokes honlapjára, ahol a lányok által tervezett, szuper egyedi fényvisszaverős matricák közül is tudtok válogatni!

A bejegyzés trackback címe:

https://kasmiranyo.blog.hu/api/trackback/id/tr5212318639

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása