Design és mese

Kasmíranyó

Kasmíranyó

Mesés advent 14. rész

Star Wars klasszikusokat az ujjakra!

2017. december 14. - Kasmiranyo01

star_wars_09.jpgEgy örök klasszikushoz, a Star Warshoz nyúltunk, a film három kulcsszereplőjét ujjbábként készítettünk el. Darth Vadert R2D2-t és természetesen Leia hercegnőt is könnyedén elkészítheti bárki pár egyszerű lépésben. Bár a napokban mozikba került film folytatásának középpontjában nem Darth Vader áll, de mivel a sötét oldal legkarizmatikusabb karaktere, egyszerűen nem tudtuk kihagyni!

1. Töltsétek le a három karaktert IDE kattintva.
starwars_01.jpg2. Ragasszátok az egész lapott egy minimum A4-es méretű kartonra, majd kezdjétek el kivágni a figurákat.
star_wars_04.jpg3. Ha a körvonalak mentén kivágtátok, keressetek egy élesebb ollót (pl. körömvágó), amivel az alsó 2 kört is ki tudjátok vágni, itt fognak kikandikálni az ujjaitok.
star_wars_05.jpg4. Készen is vagytok az első ujjbábbal, már csak meg kell ismételni, amennyiben szeretnétek Leia hercegnőt és R2D2-t is elkészíteni.
star_wars_06.jpgstar_wars_07.jpgstar_wars_09_1.jpgstar_wars_10.jpg

Ha tetszett a bejegyzés, jelezzétek egy like-kal! Aktualitásokért és újdonságokért látogassatok el Facebook oldalunkra, vagy nézzetek meg még több képet Instagram oldalunkon!

A bejegyzés trackback címe:

https://kasmiranyo.blog.hu/api/trackback/id/tr913501219

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása