Design és mese

Kasmíranyó

Kasmíranyó

Mesés advent 3. rész

Nyomozz Pierre-rel a labirintustorony rejtélye után!

2017. december 03. - Kasmiranyo01

pierre_a_labirintusnyomozo001.jpgMesés adventi naptárunk harmadik részében ismét egy barkácsolós meglepetéssel készültünk! Első advent vasárnapunk és a 3. nap a nyomozás jegyében fog telni, méghozzá Mr. X után fogunk nyomozni, Pierre-rel, a labirintusnyomozóval! A részletgazdag, nagy Gatsby korát idéző böngésző a Naphegy Kiadó gondozásában jelent meg idén. Pierre, a labirintusnyomozó – A labirintustorony rejtélye minket is megihletett, nézzétek, mit rejt adventi naptárunk virtuális ablaka a mai napon!


A nyomozás nehezebb, mint gondolnánk, főleg, hogy az aprólékosan kidolgozott képeket elnézve nagyon kell koncentrálni, hogy megtaláljuk az elrejtett tárgyakat. Pierre-nek barátnője, Carmen segít a Mr. X utáni nyomozásban. De milyen eszközök lehetnek még segítségünkre, ha nyomozásról van szó? Na, igen, például egy nagyító!pierre.jpgA nyomozáshoz szükséges nagyító sablonját IDE kattintva tudod letölteni! A dísz elkészítése roppant egyszerű, mutatjuk!
pierre_a_labirintusnyomozo.jpg1. Vágjátok ki a nagyítót!
pierre_a_labirintusnyomozo02.jpg2. Ragasszátok a kartonra!
pierre_a_labirintusnyomozo03.jpg3. Vágjátok ki a kartonnal együtt.
pierre_a_labirintusnyomozo_04.jpg4. Lyukasszátok ki egy élesebb ollóval (pl. körömvágó olló) a nagyító tetején található karikát, itt fogjátok átbújtatni az akasztatót.
pierre_a_labirintusnyomozo06_1.jpg5. És végül helyezzétek el a karácsonyfán!
pierre_a_nyomozo07.jpgKöszönjük a figyelmet, holnap újabb résszel jelentkezünk!

Amennyiben tetszett a bejegyzés, jelezzétek egy like-kal!:) Aktualitásokért és újdonságokért látogassatok el Facebook oldalunkra, vagy nézzetek meg még több képet Instagram oldalunkon!

A bejegyzés trackback címe:

https://kasmiranyo.blog.hu/api/trackback/id/tr3113415125

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása