Design és mese

Kasmíranyó

Kasmíranyó

„Ha nem akarsz kiégni, muszáj időt találni a szerelemmunkákra is" – interjú Sebők Orsi (Imelda Green's) illusztrátor-grafikussal

2019. szeptember 17. - Kasmiranyo01

imelda_green_sebok_orsi.jpg
Sebők Orsolya, az Imelda Green's márka létrehozója eredetileg építésznek készült, majd egy hirtelen felismeréstől vezérelve pályát módosított, és megalapította saját vállalkozását, melyben megtalálta számításait és önmagát. Gyönyörű akvarelljeiben nem csak gyönyörködhettek honlapján és instagramján, de rendszeresen megrendezett workshopjain tőle személyesen is eltanulhatjátok a műfaj fortélyait! Olvassátok vele készített, rendkívül inspiráló interjúnkat, melyből megtudhatjátok, hogyan esett Orsi szerelembe az akvarellel, miként érdemes nekikezdeni a festésnek, és azok is kapnak pár tippet, akik a grafika felé orientálódnának!

Tovább

"Azért alkossak, mert örömet okoz!" – Esztojka Mónika (MoArt) illusztrátorral beszélgettünk

moart_cover.jpgTavaly év végén jelent meg Ungár Anna Tapírkáék az első zében című meséje Esztojka Mónika kedves rajzaival a Kolibri Kiadó gondozásában. Rögös út vezetett az első illusztrációs megbízásig, előfordult, hogy hosszú időre elfordult az alkotástól, és csak évek múltán ragadott ismét ceruzát. Hogyan talált vissza a rajzoláshoz, és fedezte fel ismét a benne rejlő örömet? Interjúnkból nem csak az előbbi kérdésekre kaphattok választ, de azt is megtudhatjátok, ki az a titokzatos vörös macska, aki visszatérő eleme Mónika grafikájának, illetve a MoArt logójának is állandó eleme. 

Tovább
süti beállítások módosítása