Design és mese

Kasmíranyó

Gyerek- és felnőttkorunk kedvenc meséi 2. rész

TOP 5 gyerekkönyv akkor és most

2018. december 18. - Kasmiranyo01

akkor_e_s_most.jpgKétrészes cikksorozatunk második részével jelentkezünk. Ez alkalommal Gyovai Kati, a Kasmíranyó blog megálmodója mutatja be kedvenc meséit. Fogadjátok szeretettel 5-5 kedvenc meséjét, amelyet jó szívvel ajánl kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

Tovább

Gyerek- és felnőttkorunk kedvenc meséi 1. rész

TOP 5 gyerekkönyv akkor és most


a_zsuzsi_top5.jpgAz ünnepek közeledtével kicsit magával ragadott minket a nosztalgia, és arra vállalkoztunk, hogy új, kétrészes sorozatunkban összeszedjük nektek gyerekkori és jelenlegi öt kedvenc mesekönyvünket. A sort most a Kasmíranyó több kötetet jegyző scrapbook specialistájával és kézmodelljével, Angyal Zsuzsival kezdjük! Innentől őt hallhatjátok! 

Tovább

„Mindenki továbbszőheti a maga történetét" – interjú Szép Évával, az Evuska márka alapítójával

szep_eva_portre.JPGAz Evuska márka alapítója, Szép Éva számára sok esetben véletlenül elkapott beszélgetések, vagy különleges filmélmények jelentik az inspirációt az általa készített lakásdekorációs tárgyak, párnák tervezésekor. Éva célja, hogy az általa létrehozott tárgyak túlmutassanak hétköznapi, használati funkciójukon, és felhasználóik számára is történeteket, hangulatokat közvetítsenek, melyeket akár maguk is továbbszőhetnek. Első ötletei nem vártak sokáig megvalósításra, nyolc évvel ezelőtt megalapította saját márkáját, az Evuskat, melynek menedzselésében családja  is aktívan segíti. A bejegyzésre kattintva műhelytitkok, történetek és gyönyörű tárgyak várnak titeket!

Tovább