Design és mese

Kasmíranyó

Kasmíranyó

Így készíts nyári, fagyis könyvjelzőt pár egyszerű lépésben!

Ingyen letölthető, színezhető fagyiszettel

2017. június 16. - Kasmiranyo01

boritokep.jpgMivel visszavonhatatlanul itt a nyár, és beindult a strand- és nyaralásszezon, ezért egy ingyen letölthető, színezhető fagyis könyvjelzőszettel készültünk nektek! A múlt héten megrendezett, Ünnepi Könyvhéten beszerzett újdonságokban, mesékben igazán könnyű elveszni, de egy sajátkészítésű könyvjelzővel mégis könnyebb számontartani, hogy éppen hol jársz a történetben. Most megmutatjuk, hogyan készítheted el te is pár lépésben a saját, egyedi fagyis könyvjelződ!

szinezes.jpgA feladat voltaképpen pofonegyszerű. Állj neki az üres felületek színezésének egy tetszés szerinti eszközzel, ami lehet filctoll, ceruza, akvarell,  vagy bármi, amihez kedvet érzel!
cimg2738.jpgAz alkotáshoz több, különböző fagyival készültünk, a repertoárban fellelhető a klasszikus pálcikás és a tölcséres-gombócos is, de már egy, a mohóság áldozatául esett, harapásnyommal megbélyegzett jégkrém is. Külsejüknek egyedül a te fantáziád szabhat határt, lehet mintás, csíkos, vagy akár egyszínű is. Ha valamiért nincs kedved a színezéssel bíbelődni, a már előre legyártott fagyikat is használhatod.
fagyis.jpgHa már a színezésen is túl vagy, el is érkeztél az utolsó fázishoz. Nekiláthatsz a fagyik kivágásának!
fagyesz2.jpgAmennyiben már ezzel is megvagy, elérkezett az idő, hogy megnézzük, hogyan is mutatnak használat közben!
muminos.jpg
cimg2754.jpg
fagyik.jpgÍme a végeredmény! Ugye milyen egyszerű volt? A sablonok letöltéséhez kattints ide: Ingyen letölthető fagyis színező.

 Az elkészítéshez jó szórakozást kívánunk!

A bejegyzésben a következő kötetek szerepeltek:

Dávid Ádám: Millenium Expressz - A fogoly
Dóka Péter: Lila királylány
Lackfi János - Vörös István: Apám kakasa - Változatok klasszikus magyar versekre 
Tove Jansson: Szentivánéji rémálom

A bejegyzés trackback címe:

https://kasmiranyo.blog.hu/api/trackback/id/tr10012598937

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása