Design és mese

Kasmíranyó

Kasmíranyó

Mesés advent 22. rész

Készítsd el saját ex librised A három kismalac meséjéhez

2017. december 21. - Kasmiranyo01

konyv_tulajdonosa_21.jpgA mai napon ismét egy klasszikus meséhez kapcsolódóan alkottunk! Ezúttal A három kismalac meséjéhez készíthetitek el ti is saját ex libriseiteket, melyek segítségével könnyedén feltüntethetitek a könyv valódi tulajdonosát. Az ex librist a könyv borítójának belső oldalára szokás ragasztani, ezzel jelezték régen a könyv hovatartozását. Mai bejegyzésünket a Csimota Kiadó gondozásában megjelent 3 kismalac Design-könyvek inspirálták. Ebben a sorozatban klasszikusokat olvashattok a hagyományostól eltérő formában, pusztán képek segítségével. A folytatáshoz, valamint saját ex libriseitek letöltéséhez és elkészítéséhez kattintsatok a folytatásra!

Az elkészítéshez nélkülözhetetlen sablonokat IDE kattintva tudjátok letölteni. A sablonok között találtok kismalacokat és természetesen farkast is. A feladat pedig pofonegyszerű. Ragasztóra, egy ollóra és a színesben kinyomtatott ex librisekre, meg könyvekre is szükségetek lesz.

1. Vágjátok ki a kiválasztott ex librist/ex libriseket.
konyv_tulajdonosa_06.jpgkonyv_tulajdonosa_07.jpg2. Írjátok rá a nevetek és ragasszátok be egy tetszőlegesen kiválasztott könyvbe.
konyv_tulajdonosa_12.jpgÉs készen is vagytok! Ugye milyen egyszerű?
konyv_tulajdonosa_13.jpgkonyv_tulajdonosa_15_1.jpgkonyv_tulajdonosa_18.jpgAlább láthatjátok a különböző fajta ex libriseket.
konyv_tulajdonosa_08.jpgItt pedig használat közben is megtekinthetitek.konyv_tulajdonos_23.jpgkonyv_tulajdonosa_24.jpgMég több ötletért és aktualitásért kövessetek minket Facebook oldalunkon, mesekönyvekért és DIY témájú képekért pedig Instagram oldalunkon!

Hamarosan új bejegyzéssel jelentkezünk!

A bejegyzés trackback címe:

https://kasmiranyo.blog.hu/api/trackback/id/tr9513516099

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása