Design és mese

Kasmíranyó

Kasmíranyó

Mesés advent 2. rész

Amíg repülünk – startol az ünnepi szezon

2017. december 02. - Kasmiranyo01

amig_repu_lu_nk05.jpgKülönleges, virtuális adventi naptárunk minden nap egy újabb meglepetést tartogat számotokra. Az előző részben a Naphegy Kiadónál megjelent Varacska című meséhez készítettünk díszt, a maiban régi kedvencünk Gévai Csilla Amíg repülünk című kötetéhez kapcsolódóan barkácsoltunk. A kötet Baranyai (b) András rajzaival, a Pagony Kiadónál, az Amíg utazunk, Amíg zötyögünk könyvek folytatásaként jelent meg. A könyv nem csak egy utazás- és repülőmániás gyerek számára lehet érdekes, de egy hasonló beállítottságú felnőtt számára is, mivel a szerző teletűzdelte a témára vonatkozóan apró, ám kevéssé ismert információkkal a könyvet, a gépek típusait is alaposabban megismerhetjük, és a repüléstörténetéről is átfogóbb képet kaphatunk. Adja magát, hogy a mai napon stílszerűen egy repülőgépet gyártsunk kartonból. Mutatjuk hogyan!

Kezdjétek a sablon kinyomtatásával, amit IDE kattintva tudtok letölteni.
amig_repu_lu_nk.jpgA kivágást követően ragasszátok egy kartonlapra a sablont. A kartonra abban az esetben lesz szükségetek, ha sima papírra nyomtattátok a repülőt.amig_repu_lu_nk01.jpgLássatok neki a sablon pontosabb kivágásának.
amig_repu_lu_nk04.jpgEzután lyukasszátok ki a megjelölt körnél a repülőt körömvágó ollóval. Ezen a ponton érdemesebb kicsit hegyesebb ollót használni. 
amig_repu_lu_nk06.jpgMár csak egy tetszőlegest zsinórt kell választonotok és fellógatni a repülőt a karácsonyfára!
amig_repu_lu_nk09.jpgamig_repu_lu_nk08_1.jpgHa tetszett adventi mesenaptáunk második része, kedveljétek bejegyzésünket. Aktualitásokért és újdonságokért látogassatok el Facebook oldalunkra, vagy nézzetek meg még több képet Instagram oldalunkon!

Holnap új résszel jelentkezünk!

A bejegyzés trackback címe:

https://kasmiranyo.blog.hu/api/trackback/id/tr2213410957

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása