Design és mese

Kasmíranyó

Kasmíranyó

Készíts egyedi ajándékot a Sülve-főve alkotóival karácsonyra!

2017. november 18. - Kasmiranyo01

_dsc5029-kitoltott-keppel.jpgValószínűleg már sokatok számára ismerősen cseng Kőfaragó Anna neve, ami nem csoda, hiszen már korábban olvashatáttok vele készült interjúnkat, melyben a Felelős Gasztrohős Alapítvány számára készített grafikái, és egyéb munkái mellett mesélt húgával közös alkotásukról, a gyönyörű kivitelezésű, Sülve-főve című családi szakácskönyvükről! Most ismét lendületben vannak Kőfaragó Zsuzsival, akivel rengeteg, különleges programmal készülnek adventi workshopjukra a Felelős Gasztrohőssel együtt!

A könyvben szereplő 75 családi recept mellett kedvenc fogásaitoknak is helyet hagytak, Így saját receptekkel, gasztrofotótokkal kitöltve ajándékozhatjátok a Sülve-főve szakácskönyvet szeretteiteknek, sőt, saját borítóval még személyesebbé varázsolhatjátok. A testvérpáros, Kőfaragó Anna és Zsuzsi a profi kivitelezésben fognak segíteni, mindehhez pedig finom süteményt és teát is kínálnak. Hasznos, máskor is jól alkalmazható tippekkel, ötletekkel segítik a résztvevőket, például megtudhatjátok azt is, hogy hogyan lehet akár mobillal is látványos ételfotókat készíteni, a kézzel írt recept meg mitől lesz mutatós.
23467389_1527653953988846_6466479716419869547_o.jpgA látványossá tett kézírási tippek dekorálásnál, a karácsonyi képeslapok címzésénél, idézet írásakor vagy épp scrapbook készítésnél is hasznotokra lehetnek, a gasztrofotós tippeket, ötleteket pedig kamatoztathatjátok az Instagramra és Facebookra készített ételfotóitok esetében is. Sőt, a lányok extra fotózással is készülnek, hiszen profi, retusált portréképet is készítenek a workshop résztvevőiről, amit akár a könyv hátsó borítójára is lehet ragasztani, így válik a szakácskönyv egy személyes, egyedi és értékes ajándékká.
sulve-fove-egyutt-infografika-2017-11-13-web-08.jpgA Felelős Gasztrohős Alapítvány is részt vesz az eseményen, előadásukból pedig megtudhatjátok, miért fontos az idényalapú és fenntartható étkezés, így a könyveitekbe kerülő receptek kiválasztásával is tehettek a környezetért és a fenntartható, egészséges étkezésért. Azzal pedig, hogy a recepteket ilyen személyes és maradandó módon osztjátok meg szeretteitekkel, ezt a szemléleted is továbbadhatjátok. A helyszínen további Sülve-főve együtt kreatív receptkönyv példányokat kedvezményes áron vásárolhatjátok meg, így még több hozzátok közelálló személyt lephettek meg különleges és hasznos ajándékkal.
23592187_1527654123988829_8525905967017193072_o.jpgA workshop 2 órás, ára: 12.000 Ft/fő, mely az alábbiakat tartalmazza:

- 1 db, dedikált Sülve-főve együtt kreatív receptkönyv, amely könnyedén személyes ajándékká tehető
- 2 db profi, retusált portréfotó, melyet kofaragozsuzsiphotos készít el (a helyszínen kiválasztott két fotót retusálva egy hét múlva online kapjátok meg), ruháitokról, frizurátokról és sminketekről nektek kell gondoskodnotok
- 1 szuperfinom karácsonyi recept - szezonális, hazai alapanyagok listája november, december hónapokra
- 3 rövid előadás a következő témákról:

1. Mire érdemes odafigyelni ételfotózásnál, hogy akár telefonnal fotózva is látványos legyen az eredmény?
Az előadás során elhangzott tippeket a helyszínen a mobilotokkal ki is próbálhatjátok.
2. Hogyan tehető könnyedén látványossá a kézírás? Az előadás során elhangzott tippeket szintén kipróbálhatjátok a helyszínen.
3. A Felelős Gasztrohős Alapítvány előadást tart arról, hogy mik a szezonális, hazai alapanyagok télen, és hogy miért fontos az idényalapú étkezés. - A helyszínen a további Sülve-főve együtt kreatív receptkönyv példányokat kedvezményes áron vásárolhatjátok meg.
sajat-borito.jpgIdőpontok:

2017.11.25., szombat 10:30-12:30
2017.11.25., szombat 13:00-15:00

November 22-ig jelentkezhettek az info@sulvefoveegyutt.hu e-mail címen, további információkról a válaszemail-ben kaptok tájékoztatást! A workshopra alkalmanként minimum 5, maximum 10 főt várnak a lányok!

 

Jelentkezzetek, szuper lesz, addig is kísérjetek figyelemmel az esemény fejleményeit Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://kasmiranyo.blog.hu/api/trackback/id/tr1213294353

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása