Design és mese

Kasmíranyó

Kasmíranyó

„Minden darabot úgy készítek el, mintha a saját gyerekemnek készíteném." – Mancival, a Besties megálmodójával beszélgettünk

2017. november 23. - Kasmiranyo01

img_0864.JPGTélen a horgolt ruhák és meleg sálak szezonja van, de a horgolt játékok évszaktól függetlenül is mindig menők, főleg a Manci varrta Besties darabok, melyek között minden korosztály megtalálja a neki megfelelőt, babáknak szánt rágókák, babaágy fölé akasztható forgók, és horgolt állatkák közül választhatunk, nem csak babáknak, de akár ajándékba is, sőt Manci, a Besties megálmodója az egyéni kéréseket is szívesen megvalósítja. Hogy vágott bele a saját márka létrehozásába? Honnan nyer ihletet? Mi a Besites misszója? Olvassátok beszélgetésünket, közben pedig csodáljátok meg egyedi készítésű, gyönyörű termékeit!

Tovább

Készíts egyedi ajándékot a Sülve-főve alkotóival karácsonyra!

_dsc5029-kitoltott-keppel.jpgValószínűleg már sokatok számára ismerősen cseng Kőfaragó Anna neve, ami nem csoda, hiszen már korábban olvashatáttok vele készült interjúnkat, melyben a Felelős Gasztrohős Alapítvány számára készített grafikái, és egyéb munkái mellett mesélt húgával közös alkotásukról, a gyönyörű kivitelezésű, Sülve-főve című családi szakácskönyvükről! Most ismét lendületben vannak Kőfaragó Zsuzsival, akivel rengeteg, különleges programmal készülnek adventi workshopjukra a Felelős Gasztrohőssel együtt!

Tovább

„Az útkeresés is munka, csak nem produktív.” – Szegedi Katalinnal beszélgettünk

pipacs_lanycr.jpgSzegedi Katival régóta terveztük a közös interjút, de hétről hétre elhalasztottuk a nyomdai leadások miatt, míg végül nemrég sikerült tető alá hozni a közös találkozót.Hamarosan két mesekönyvet is láthattok Szegedi Katalinillusztrációival, a Pagony Kiadónál megjelenő A Macskaherceg kilencedik életét Gimesi Dóra két meséjével, valamint a Cerkabella Kiadó gondozásában megjelenő Holle anyó birodalmát, Boldizsár Ildikó átiratában. Szegedi Katalinnal a leadás előtti őrületről, útkeresésről és a mesékről is beszélgettünk!

Tovább

Cicabolond illusztrátorok és macskáik 4.

„A macska olyan, mint az ember. Azt viszonozza, amit kap." – Szepesi Szűcs Barbara és Puszedliék

e_n.jpgMacskabolond illusztrátorokat bemutató sorozatunk negyedik és egyben befejező részéhez érkezett, melyben Szepesi Szűcs Barbara mesél macskáiról. Többek között arról, hogy rajongásának tárgya sokszor önkéntelenül is visszaköszön munkáiban, hogy hogyan került hozzá Puszedli, és a legmeghatóbb macskás pillanatát is megosztotta velünk. 

Tovább
süti beállítások módosítása