Design és mese

Kasmíranyó

Kasmíranyó

Alkoss egyedi arcokat a hűtőre!

Játékos készségfejlesztés gyerekenek és felnőtteknek

2017. augusztus 17. - Kasmiranyo01

magnetic_face_01.jpgMikor pár hónappal ezelőtt egy hobbi boltban körülnézve megakadt a szemem a vágható, öntapadós felülettel ellátott mágneseken, pontosan tudtam, itt az idő, hogy megvalósítsam régóta dédelgetett tervem. A játék pofonegyszerű és hihetlenül szórakoztató, ugyanakkor igen praktikus is, mivel az étkezés előtt éhségtől nyűgős gyerek figyelmének elterelésére is alkalmas ideig-óráig. A sablonban található pár egyszerű elemet ráadásul rengetegféleképpen lehet variálni, létrehozhatunk kacsintós, szemérmes, ijedt, de kissé bágyadt és feltűnően vidám karaktert is, csak rajtunk áll, mit hozunk ki a rendelkezésünre álló arcmozaikokból. Nem beszélve arról, hogy a gyerekek így játszva tanulhatják meg és sajátíthatják el a különböző arc sémákat, plusz kreatív készségfejlesztés szempontjából is nagyon hasznos.

Mint már említettem, az elkészítés rendkívül egyszerű: első lépésként kattints jobb gombbal a képre, és mentsd le az A4-es lapra méretezett sablonokat. 
ma_gneses_arc-01.jpgA nyomtatást követően kezdjetek neki a különböző részek pontos kivágásának.magnetic_face_02.jpgmagnetic_face_03.jpgHa ezzel is megvagytok, elkezdhetitek felragasztani a mágnes öntapadós felületére a különböző elemeket.
magnetic_face10.jpgMár csak két lépés maradt hátra; az egyik az imént felragasztott elemek minél pontosabb kivágása.
magnetic_face_05.jpgAz utolsó lépés pedig maga a játék: most már elkezdhetitek tetszés szerint rendezgetni a hűtőn a különböző szemeket, szájakat, formáljatok belőle arcokat, vicces arckifejezéseket! Meglátjátok, kevés elemből is szinte végtelen számú verziót lehet kihozni, és az idő is gyorsabban telik így vacsiig. :)
magnetic_face_06.jpgAz alábbi gifen megmutatjuk nektek, mi mit alkottunk pár másodperc leforgása alatt! :)
magneticfaceplaythegame.gifHa tetszett a bejegyzés, nyomjatok egy like-ot! További aktualitásokért látogassatok el Facebook oldalunkra, hogy mindig tudjátok, min ügyködünk éppen. :)

A bejegyzés trackback címe:

https://kasmiranyo.blog.hu/api/trackback/id/tr5212756486

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása